افطار و سحری شما با ما (پیشنهاد بیستم) | طب اسلامی

افطار و سحری شما با ما

(پیشنهاد بیستم)

آش شله قلمکار، نون و پنیر و گردو، و پلو خورش بادمجان، پیشنهادهای غذایی ما واسه افطار و سحری شمان.

پیشنهاد اول                  پیشنهاد دوم                  پیشنهاد سوم                   پیشنهاد چهارم               پیشنهاد پنجم

پیشنهاد ششم            پیشنهاد هفتم               پیشنهاد هشتم                پیشنهاد نهم                     پیشنهاد دهم پیشنهاد یازدهم         پیشنهاد دوازدهم         پیشنهاد سیزدهم         پیشنهاد چهاردهم          پیشنهاد پانزدهم 

               پیشنهاد شانزدهم         پیشنهاد هفدهم               پیشنهاد هجدهم                 پیشنهاد نوزدهم

 

افطار:

چای یا آب جوش با ۱ عدد خرما + یه کاسه (به اندازه نصف لیوان) آش شله قلمکار

توضیحات:

۱- همونجوریکه یادتون هست به جز یکی دو تا آش سبک، هیچ پیشنهاد ای به خوردن آشای سنگین و چرب در ماه رمضان نکردیم، اما خوب از اونجایی که شایدً امروز ممکنه آخرین روز ماه مبارک رمضان باشه، می تونیم کمی به قول معروف ناپرهیزی کنیم.

۲- روش درست کردن آش شله قلمکار رو از اینجا ببینین. در جفت و جور آش حتماً از گوشت بدون چربی استفاده کنین. بیشتر آشای شله قلمکار بیرون، چربی زیادی دارن و از گوشتای خیلی چرب استفاده می کنن. این آش اگه با مواد اولیه سالم و مغذی جفت و جور شه، بسیار به درد بخور و مغذی هستش. واسه نابود کردن نفاخی حبوبات آش، حتماً اونا رو از شب قبل خیس کنین و هنگام پخت، آب اونو دور بریزین. نگران نباشین، از این روش خواص اون خیلی تغییر نمی کنه.

 

بعد از کمی استراحت و عبادت مثلاً ساعت ۲۰:۳۰

شام:

۳ کف دست نون ً سنگک + ۳۰ گرم پنیر (به اندازه یه قوطی کبریت) + یه عدد گردو + یه عدد گوجه فرنگی + یه عدد خیار + نصف لیوان انگور

 

توضیحات:

۱- پنیر

منبع : tebyan.net

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *